المكونات:
كيس مكرونه فرن
بسطرمة حوالى ربع كيلو(ممكن اكتر)
بشاميل خفييييييف بالشوربة مش بالحليب
جبنة ( جودة او شيدر او موزاريلا)
الطريقة:
نشيل الثوم من حوالين البسطرمة وممكن تشتريها مقشرة على طول .نعمل البشاميل بنفس االطريقة بس يكون خفيف وبالشوربة(المرقة) .نضع كمية من الجبنة بعد ماتطفى على البشاميل .ندهن الصينية بمعلقة بشاميل .بعد مانسلق المكرونة ونصفيها من الماء نضع نص الكمية فى الصينية ونساويها ثم نضع طبقة من البسطرمة (بس كل البسطرمة. مابتكون اكتر بتكون احلى) وعليها طبقة من الجبنة ثم نضع نص المكرونة التانية وعلى الوش طيقة من البشاميل ثم نضع على البشاميل قطعة زبدة وندخلها الفرن عادى جدا لحد ما الوش يحمر