منتدى هاى لايف

ركن لجميع وصفات الاكلات, ركن الكمبيوتر و الانترنت و التجارب, ركن الجوال و الاتصالات, ركن المراة و الطفل, ركن الصحة و الجمال, ركن الموضة...
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 صينية المكرونة بالبسطرمة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
dr zeina
عضو جديد
عضو جديد
avatar

عدد الرسائل : 7
العمر : 30
الموقع : http://psycho.ahlamontada.com/
تاريخ التسجيل : 22/08/2008

مُساهمةموضوع: صينية المكرونة بالبسطرمة   الجمعة أغسطس 22, 2008 9:42 pm

المكونات:

كيس مكرونه فرن
بسطرمة حوالى ربع كيلو(ممكن اكتر)
بشاميل خفييييييف بالشوربة مش بالحليب
جبنة ( جودة او شيدر او موزاريلا)



الطريقة:
نشيل الثوم من حوالين البسطرمة وممكن تشتريها مقشرة على طول .نعمل البشاميل بنفس االطريقة بس يكون خفيف وبالشوربة(المرقة) .نضع كمية من الجبنة بعد ماتطفى على البشاميل .ندهن الصينية بمعلقة بشاميل .بعد مانسلق المكرونة ونصفيها من الماء نضع نص الكمية فى الصينية ونساويها ثم نضع طبقة من البسطرمة (بس كل البسطرمة. مابتكون اكتر بتكون احلى) وعليها طبقة من الجبنة ثم نضع نص المكرونة التانية وعلى الوش طيقة من البشاميل ثم نضع على البشاميل قطعة زبدة وندخلها الفرن عادى جدا لحد ما الوش يحمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
صينية المكرونة بالبسطرمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى هاى لايف :: ركن المرأة :: ركن الاكلات-
انتقل الى: